Om socialdemokraterna...

Mona sahlin

Mona Sahlin på bilden,hon är ledaren i socialdemokraterna!

 

Socialdemokraterna vill att det ska finnas fler jobb och att de ska sänka skatten.De vill att alla oavsett bakgrund Alla ska få chansen att uppleva sina drömmar.

Inom dessa fyra år så har de som tjänar mest gynnats när skatterna har sänkts på lånade pengar. Samtidigt så har ca 25 000 jobb försvunnit i skola, vård och omsorg och arbetslösheten har vuxit.

 

Vad socialdemokraterna vill?

Sverige ska vara ett land där alla ska ha ett jobb. Socialdemokrater vill skapa villkor för exportindustrin, tjänstesektorn, småföretagen och välfärden att utvecklas starkt och anställa fler. De vill få in 100 000 nya jobb, praktik- och utbildningsplatser de närmaste åren. Med fler jobb så växer landets ekonomi. Vi ska tillbaka till överskott i de offentliga finanserna.Socialdemokraterna väljer fler jobb före fortsatt stora skattesänkningar:


 

Om skola och sjuk vård:

De vill att alla barn ska få den bästa undervisningen i skolan. De vill att alla som bor i Sverige ska få del av sjukvård av det bästa kvalitet, som finns där när man behöver den.  De vill göra så att vi får ett rikare liv för våra äldre, och ta bort den orättvisa pensionärsskatten.Socialdemokraterna väljer bättre sjukvård och skola före fortsatt stora skattesänkningar.De vill att det ska finnas fler lärare på skolor och sjukvård.De vill öka 9 lärare per 100 elever då blir det 6000 fler lärare.På det sättet så kan eleverna på skolan nå högre resultat.

www.socialdemokraterna.se

 

Det var lite om vad socialdemokraterna kommer att göra om de blir valda!

 


Kommentarer
Postat av: Malin R

Hej Mona!



Bra jobbat hittillls, skulle vara kul med en kommentar till de filmer du lagt ut, vad tänker du om filmernas budskap? Bra och varierade utlägg fortsätt på samma kreativa sätt.//Malin R

2010-09-11 @ 18:11:51
Postat av: Anonym

Jätte bra skrivit Mona! :D<3

2010-09-12 @ 23:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0