Om folkpartiet....


Som vissa inte visst så vill folkpartiet att de som går i 6:an ska börja få betyg också. Tänk hur stressade de kommer att bli och så kommer de att tröttna på skolan snabbare och få sämre betyg. Jag tycker att betygen borde fortsätta att börja från när man börjar 8:an.

Om det blir Folkpartiet då kommer det att finnas fler lärlingsjobb för unga och fler förbättringar för småföretagen. Det ger fler människor en möjlighet att komma in på arbetsmarknaden. Vi behöver behålla kärnkraften så vi minskar utsläppen och får tillgång till billig och miljövänlig energi. Det behöver basindustrin för att skapa fler jobb.

De äldre som har levt hela livet tillsammans ska inte behöva skiljas åt när den ene behöver flytta till ett ålderhem. Kommunerna måste erbjuda boende och omsorg som är anpassade för båda dem så att de inte behöver skiljas åt. Jag tycker att det är jätte bra att de vill göra det så att paret inte skiljs åt efter alla dessa år, så jag håller med om det.



källa: http://www.folkpartiet.se/Var-politik/Vara-viktigaste-fragor/


Kommentarer
Postat av: Linn

Håller med dig om betygen , om man skulle börja få betyg i 6:an så skulle man vara jätte stressad så det är mkt bättre att börja få det i åttan. =)

Bra Jobbat!

2010-09-13 @ 21:10:22
URL: http://linngunnstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0